Повага
Image default
Колонки

Чому жінки мусять «відгрібати» по повній

Я всі ці дні без надії сподіваюся і чекаю, що голова ЦВК поверне свою комунікаційницю назад, вибачиться перед нею і публічно нагримає на всіх її кривдників.

Типу: ви що, це ж не Совєтський союз, у нас є секс, і я не збираюся через ваше сміття в головах лишатися без фахової працівниці. Але ні. Мабуть, нема коли – вітає жінок зі «святом весни і краси».

Ви тільки вдумайтеся, що ж це виходить – народний депутат може спокійнісінько однією рукою листуватися із повіями, а іншою голосувати. І що? І нічого. Його ніхто не звільнить, а він сам у відставку не піде. Бо ж мужик. У нього є член, а отже треба секс, багато сексу. Діло житейське. Що ж із нього візьмеш? Нічого, звісно. Хай працює, йому ще родину годувати.

Або ж народний депутат може мастурбувати у Раді чи то пак – «чіпати себе за геніталії». І що? І нічого. От якби він ще роздягнувся, тоді можливо громадська думка йому влаштувала б аяяяй, а депутати навіть поставили б на голосування питання про виключення із фракції чи заборону відвідувати кілька пленарних засідань поспіль (але не факт, що проголосували б, звісно).

Подвійні стандарти в дії. Там, де для чоловіків як із гуся вода, жінки мусять «відгрібати» по повній.

Bad Mama написала про вібратор. І її зацькували настільки, що змушена була звільнитися. Шок, сенсація, очманіти – мало того, що вона зізнається, що мастурбує, так вона ще й оргазми отримує і, матінко рідна, за допомогою вібратора! Це щось нечуване, ага.

У коментарях шкварчить від моралізаторства й злорадства. «Традиційні цінності» у всій красі. Жінка-берегиня, звісно, може мати секс, але тільки для того, щоб народжувати дітей. А писати про це у блозі та ще й про (не при хаті згадуючи) вібратор – вершина нахабства. Таке враження, що до цього випадку мало кому взагалі на думку спадало, що жінки можуть отримувати оргазми, а про те, що таке клітор, взагалі воліють не знати.

Недарма це трапилося саме зараз, коли всі чоловіки очманіло скуповують «тюльпани в целафані». «Вшановування» раз на рік – на і відчепися. Для мене це ой який сумнівний доказ поваги та уваги. Натомість кейс про звільнення через вібратор зайвий раз доводить, що до рівних прав та можливостей нам ще ой як далеко – ми рухаємося цим шляхом, але зі швидкістю равлика.

Картинка в тему. Після прочитання коментарів у мене виникло враження, що 90% глибокодумного і цнотливого українства якщо не погуглить, то так і не дізнається, що тут зображено. Але їм воно й не треба. Бо ж краще розводити срачі під постами про необхідність вивчення «основ християнської етики», плюватися від слова «гендер» і цнотливо закочувати очі під лоба від словосполучення «сексуальне виховання».

Вікторія Кобиляцька

Схожі записи

«Пробувать мужиків»

Ольга Вірста

Виховання в стилі «Авада Кедавра»

Охорона материнства: які кроки має зробити Україна